Båtbygge och hemkomst

Japp, som överskriften löd så är det båt bygge idag. Det blev river race trots allt :)
Dock tänker inte jag vara med och tävla eftersom jag ligger hemma med urinvägsinflamation, och det fick jag av just den orsaken att jag badade.. Så nu går jag på pencilin och det suger nu när allt händer och man ska dricka..
Tråkigt nog måste jag nog säga att jag funderar starkt på att skita i helgens bravader för att ligga hemma och förhoppningsvis bli bättre.. Suger men så är de!

Hemkomst är att Marcus kommer hem från Götet han åkte igår och kommer hem idag , men har inte träffat han sen i söndags och han är lagom bakis idag så får hålla mig undan ;) hahaha..

Usch, orkar inte gå runt och ha ont längre. Blir så sur av smärtan med så vet inte vart jag ska ta vägen.
Känns som jag bara vill ösa i min pencilinen men får bara ta 2 om dagen, död på det !

Aiija, nu sitter jag här hemma med handduk, tyckte att jag behövde duscha av mig lite. Va ute igår och känner mig fortfarande dålig :P Ska antagligen snart dra mig bort till Linda för båtbygget men får bara vänta in att tabletterna ska börja värka..
Ska försöka ta en bild idag med så ni får se vad fan vi håller på med :)

Pusspuss
EmmaEricson♥



Jag blir så arg/ledsen när saker inte är som jag tror.
Har jag rätt att bli sur? Låter jag mig själv tåla för mycket?
Jag vet inte, rätt förvirrad måste jag säga. Jag vet att ni också lär bli det nu men wtf..
Jag ger allt 30 min sen väntar jag inte mer.. Ändrade planer? Mjaaa, jag vet inte men man kan ju skicka ett sms isf.. eller ?

Peace out..

Vem ringer man?

När man sitter och storbölar i soffan?
Satt i min soffa och pluggade och lyssnade musik och sen började jag tänka lite
Tårarna kom som ett brev på posten och nu sitter jag här i floden och vet inte vart jag ska ta vägen riktigt..
Får se , känns som jag inte kommer vara kvar hemma ikväll iaf, pallar inte !

Vet inte vad det är med mig, antar att det är pressen .
Sen blir det väl inte bättre att man går runt och är kär i en människa som tydligen tycker att det är skit svårt att svara på sms, eller tycker det är svårt att höra av sig överhuvetaget.. Känns väl sådär bra.
Varför kan du inte alltid vara full, eller bara våga säga något någongång.

EmmaEricson

Citronvatten, Bananer och cigg.

Det va det som min pappa kom hit och lämnade till mig, trevligt!
Ringde han i panik och bad honom komma med citroner men fick det andra på köpet, good! :)
Sitter hemma nu och försöker slappna av och plugga lite, men det är inte de lättaste vill jag lova.
Stack hem från skolan nyss, klarade verkligen inte att vara kvar, men nu har jag även tagit pencillin liknande tabletter så hoppas nu att denna jävla smärta släpper för den är fan inte behaglig..
Känner även att jag inte har minsta lilla tid att vara hemma från skolan, skulle göra klart ett arbete i skolan innan jag stack, kan väl säga att jag kämpade in i det sista. Så ska göra alla frågor som jag ska ha i arbetet nu och skriver jag in dom imon och skriver ut allt så är jag nästan helt klar, känns lite bra iaf.

Resten av min dag kommer bestå av ett himla massa pluggande som vanligt typ..
Så, så rolig är jag just nu . Men vafan.. 2 veckor och 1 dag kvar till studenten jue


Pusspuss
EmmaEricson♥

"Du behöver hjälp"

Kanske det men antagligen du med isåfall.. Irriterad till max är jag.
Här går man utanför skolansområde för att röka så står det en kärring där och säger att jag, Jella & Becca ska gå upp till matsalen för vi behöver hjälp, bara för att vi är rökare.. " Nej tack " sa jag vänligt men Jella trotsade och tände ciggaretten ändå ;)
ååh, det är ju inte den enda människan jag är irriterad på idag, inatt när jag inte kunde sova så låg jag och lyssnade på P3 och där var det också massa idioter som ringde in och snackade massa skit om saker dom inte har med att göra.
Jag bryr mig dock inte ett skit om det dom diskuterade men blev irriterad för vad alla sa, idioter.

Idag försov jag mig så jag kom 15 min sent till skolan, inte så farligt trodde jag skulle komma senare .
Dagen kommer bestå av skola och sen massa plugg, har prov på torsdag som jag MÅSTE klara av !

Aiija, nu har jag fått bli av med all ilska, på med musik och jobba på :)

Pusspuss
EmmaEricson ♥

7 mil..

Det va vad jag hade i tanken när min syster bad mig att komma ut till henne idag för att sova här, hon är så rädd fär att det ska bli åska och hennes sambo jobbar natt så lilla syster ställer upp!
Har annars haft en trevlig kväll med Johanna! :D

Nu sitter jag hos min gravida syster och berättar allt om skattjakten och kollar på när hon äter glass,
jag och Johanna har fetat oss nog ikväll så jag tackade trevligt nej, finns väl fler anledningar men dom håller jag
för mig själv.
Är dock också väldigt avundsjuk på Cornelia, nadja & Tina som drar till Siesta imon, hade varit awsome, men men jag får hitta på något kul i sommar :)



Såhär stor är min syster just nu, fiiint :)

Pusspuss
EmmaEricson♥

Awsome.

Jag kan garantera att nästa vecka kommer bli helt AWSOME! :)
Student som man är så är det ju så att det kommer upp olika saker man ska göra ihop, skattjakt, brännboll, river race m.m. Men det verkar dock som att det inte kommer bli något river race.. Hörde något om att dom som håller i det hade glömt att anmäla oss eller vad det va, irriterande men men.
Nästa vecka iaf så är det skattjakt på måndagen & Brännboll på onsdagen, det kommer bli så sjukt nice :)
Är super pepp på allting nu känner jag och ingen kommer vara gladare än jag när skolan är över, känner att orken verkligen börjar ta slut :P

Sitter iaf hemma på soffan och pluggar och kollar tv, vet inte hur det går ihop men jag klarar det rätt bra idag .
Jag & Johanna ska bort till Nisse sen och snacka med honom om studenten , han ska nog köra oss . Så han ville ha lite information. :)



3 år gammal bild med wtf.. Pepp nu :)


Pusspuss
EmmaEricson ♥

M.C - You know my destination..

Åska .. Nejtack!

En fågel viskade i mitt öra om att det skulle börja åska inatt och då sover jag då fan inte själv..
Så jag tvångstankade bilen, utan att ha råd igentligen sen körde jag ut till min syster där jag tänker spendera natten. Sen kl halv 8 imon åker jag till stan igen för då kommer Becca till mig :)
Dagen har bestått av plugg & mys med mamma hela dagen, det har varit sjukt skönt!
Sen fick jag med mig 3 portioner kasslergratäng hem från mamma med och de betyder lyx just nu, så tackar min älskade mamma för de :) ♥

Dock verkar det inte som att det kommer bli någon åska, men det gör inget för när jag kom ut till syster så öppnade hon skafferiet ovh tog ut CHIPS, det har jag typ varit sugen på i veckor men aldrig tagit tummen ur och köpt så nu är den längtan över ! :)



Nu får ni en riktigt sommarbild från igår :)

Godnatt
EmmaEricson ♥


23 maj.

Idag mår jag inte allt för bra, fy.. Lite självförvålat kanske men vafaan! :)
Sitter i soffan och här har jag suttit sen 11 tiden kanske! Fett nice när man är bakis !
Ska ut till Mamma & Göran strax och äta middag och plugga men innan så ska jag packa Johannas saker och köra upp dom till henne för hon lämnade massa grejer här igår :)

Min helg !


Fredagen spenderade jag i skolan sen vidare hem för att göra mig iordning, festen var hemma hos Frida och det va toppen ! Jag & Johanna är som bill & Bull helt jävla oslagbara, kvällen slutade med att jag och Marcus vinglade hem ihop, han skulle ju gå massa "genvägar" - dödsfällor om man frågar mig.. Jävla staket man ska över och skit :P Men hem kom vi och det va nice!

Lördagen: Mamma ringde kl 10 och sa att vi skulle till Hyggestorp kl 11, bläää är väl typ det enda jag kan säga om det för jag var bakis och ville klart inte lämna Marcus, men jag tog mig upp och vinglade iväg mot seven eleven, där mamma & Göran väntade så glatt. Jag fixade vad jag skulle i hyggestorp sen körde dom mig hem, där väntade Johanna och massa äventyr:) In i duschen och på med festblåsan så va vi igång igen , lev livet :)
Ni kommer få bilder från denna kväll med, jag hann ta fram kameran innan vi stack till stan.
Nere på stan så gick vi in på Harrys och satt där en runda sen hade jag ett intressant samtal på toaletten, och de redde väl ut en del.. ? Iaf så vid 1 tiden så ringde Marcus och frågade vart jag va och klart jag berättar så han kom dit och vi satt och pratade till 01.45 sen stack vi till Torino och köpte kebebrulle. Johannas kära far Håkan körde oss hem de va tacksamt, dock så ringde Johanna innan och berättade massa saker som jag då tydligen sagt till Håkan igår, Håkan brukar få lyssna på mig :)
Mys hela natten dock va jag inte allt för bra i morse så de slutade med att Marcus stack rätt tidigt och jag la mig på soffan :)
KANONHELG verkligen , sjukt lyckad och vill att det ska bli helg igen NU! :)
Btw, brännbollen är flyttad till den 2/6 inte den 26.. Dom hade antagligen skrivit fel :( Daamn!

Här har ni bilder från igår , Party @ my place !


Anna & Johanna :)



Berra & Nisse :)



Frida & ett styck full & Gla jag :)

Pusspuss
EmmaEricson!


20 maj.

Hallo..

Idag vaknade jag upp jämte nivetvem.. I like it alot.
Stack till skolan och var där tills 2 sen drog Jag & Becca hem till mig för att städa inför visningen, Tack så jätte mycket för hjälpen Bexiboo :) Men det har ju varit så satans varmt idag så efter städningen så tyckte vi att vi förkännade en glass och när vi ska gå till bilen så känner jag bara hur något blöt hamnar på min axel och min första tanke var ju typ " Jaha, nu har en fågel gjort sitt. Och lyckas givetvis träffa mig!" Men så var inte faller som tur va, för någon sekund efter så fick Becca samma blaska i pannan, insåg att det var regn ;)
Men vi stack till donken, köpte glass, körde till Farmor&Farfar för att äta upp den och sen vidare för att tanka bilfanskapet.. DÅ öppnade himlen sig och åter igen så tror jag att en viss person blandade ihop mig och Johanna, annars tycker jag han är skum.. :P
Becca stack hem och då kom min käre vän Fredrik och vi körde en runda, köpte Pizza & Glodde på festival. Sen hämtade vi upp fröken Jenzen och körde ut till Bräkentorp där det första doppet skulle ske, inte nådigt kallt måste jag säga. uuuh.. Hem till mig och satt och snackade på balkongen och nu är jag själv.
Det bästa med denna underbara torsdag är att jag fick reda på att det är VINBRÄNNBOLL på onsdag, FETTENICE!
Vinbrännboll = alla klasser är lag och super & spelar brännboll, dock bara 3:orna! :) ojojoj, jag gör de då fan inte nykter vill jag lova ;D

Idag fyller även mitt älskade syskonbarn år !
Min älskade lilla Noah blir 4 år, tiden springer bara förbi nu ju! Men jag har inhandlat de han önskade sig mest och de va en skit cool skateboard, och bästa moster som man är så köper man ju det nu ! Dock är det de minsta jag har sett på länge men sjukt cool. Svart med eldlågor som ska föreställa döskallar.
Så imon blir det att åka ut och fira den lille pajken sen vidare hem för utgång, det var ett tag sen nu så har mycket att ta igen ! :)

Kände att detta inlägget blev rätt långt och alla förutom jag kommer säkert finna det högst ointressant , men jag fick ju skriva av mig iaf! :)



Här har ni kära Becca som hjälpte mig med städningen !:)



Här har ni skitungen som fyller 4 år redan och världens bästa syster !

Btw, 14 skoldagar kvar nu till studenten , längtar sjukt mycket men ändå inte typ..
Även exakt 1 månad kvar till Pier pressure och jag vill verkligen dit, problemet är sovplats i götet ;D

Pusspuss
EmmaEricson♥

Onsdagsklubben!

Idag är det onsdag, det betyder lillördag = FETT NICE !
idag ska jag hem efter skolan och städa för imon ska jag ju ha visning på lägenheten, sen är det bara att korka upp! För ikväll är det party @ my place ! :)
Tänk det är fan bara 3 VECKOR kvar idag!
Just vid denna tiden om 3 veckor så sitter jag antagligen här i skolan och är helt jävla överlycklig.
Sjunger, Dricker och har sjuuukt kul, FY FAN VAD VI ÄR BRA!! :)

Hörs sen!
PussPuss
EmmaEricson ♥

ååh, kryssning!!!

Jag, Johanna, Jella & Becca hittade en kryssning den 30 maj !
22 h av festfestfest.. Men nej, inte då! Fy vad dom är tråkiga! :(
Tänk vad kul vi kunde ha, kasta folk i vattnet och sånna saker som man aldrig gjort förr,
typ se folk som verkligen är GRÖNA i ansiktet..
Ville mest bara få ut hur sur jag är över att vi inte åker på denna resa som skulle blivit KANON!!



Här är en av dom tråkiga.. JOHANNA JENSEN!!



Och ungefär såhär sur är jag! :(

pusspuss
EmmaEricson ♥

Pjuua!

Sitter fortfarande i skolan och är vääldigt trött!
Ska hem efter skolan och plugga, får se om M är där med så kanske man kan gosa lite med;)
Sen hoppas jag verkligen att det blir att planera River racet, för er som inte vet vad det är så är det så att man ska bygga en båt och sen tävla mot alla andra studenter.. Sjukt kul! :)
Pepppeppeppepp. Vill att alla student"grejer" ska vara nu , kommer bli fett nice !

Anton Kristiansson - Knark!

Den nya drogen skulle man väl kunna säga, dock är detta inte samma som jag lyssnar på men för att kunna se den "rätta" så måste man logga in på Youtube ! :)


Seeya
EmmaEricson ♥

JAAA!!!

Ikväll ska vi samlas hemma hos mig och börja spåna på hur vi ska bygga båtjävlen inför river racet! ;D
wooooho, ikväll korkar vi upp! De kommer bli fett nice!




Morgontrött..

Ville verkligen inte stiga upp i morse, ville ligga kvar och gosa !
Det är så fruktansvärt svårt att gå upp när den bästa ligger kvar..
Igår pluggade jag och sen packade jag 2 flyttlådor och sprang upp och ner och fyllde bilen, sen kom Marcus och vi drog ut till Mamma & Göran och lämnade alla flyttsaker. Sen drog vi vidare till min syster där jag slängde in en maskintvätt och sen kollade vi på tv och massa annan skit. Jag & Noah gjorde dessutom allt för att fylla Marcus, han blir så gullig då.. haha!

Idag är det pluggpluggplugg på listan och det suger verkligen steeenhårt.
Jag vill göra något kul men det kan jag fete glömma tror jag, får se om jag drar till med något drastiskt sen!
Idag är även sista dagen att köpa biljetter till Mexican night.. hmm, ska jag dit? :)

Aiija, ska jobba vidare nu så jag får något gjort..
16 skoldagar kvar! Waaaah..
PussPuss
EmmaEricson♥


Knockout.. <3

Skulle stänga av datorn och krypa ner i sängen men så kom min älskade låt och kroppen fylldes av känslor.
Ovanligt glad blev jag av bara tanken på han, saknar ju honom !
Våran låt till 1000% och det blev ännu mer våran låt igår, så jävla söt när du satt i bilen och denna kom :)
Uppe vid statoil trodde jag att jag skulle dö pga av dig, du och din jäkla franskadressing..
I really do like you , underbara människa!

Trodde jag var på bättringsvägen men så va då fan inte fallet vill jag lova, efter att frugan hade gått så drog de igång på allvar. Så om någon som har varit i min närhet känner att magen vänder sig och att allt som en gång gick ner vill upp, don't blame me! ;)
Fy fan , hostan tar fan dö på mig, magen värker så jag kan dö varenda gång hostan kommer.
Imorgon stannar jag hemma från skolan iaf måste dit och hämta böcker dock en snabbis bara.
Det bästa är att på morgonen ska den bästamänniskanivärlden komma till mig och lämna barnfilmer så jag kan ha något att roa mig med när jag inte pluggar eller packar. OM HAN MINS VILL SÄGA! Skulle skicka ett "kom ihåg" sms på morgonen men vetifan om jag vågar de, så tjurig som han är på morgonen. Säg hej och du får en blick som mycket väl skulle kunna döda.. haha! Tur att jag är TYP likadan! :P
Packa ska jag göra för att jag flyttar hem om en månad.. NOOOOO!! Jo, it's true..

24 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!
UNDERBART!!


Aiija, nu ska jag sova sött och drömma om den underbara pojken jag mött!
( Lite ändring av ett citat av Pumba ! )
PussPuss
EmmaEricson♥

Vart fick jag snuset ifrån?

Ja den frågan ställde sig Marcus imorse :P

Igår skulle jag ut till Pappa för att umgås med Towe och så blev det.
Vi stack till stan och handlade allt vi behövde för att grilla och de blev endel.. Sen grillades de för fullt, mycket gott vill jag lova. Dock är det väl inte så trevligt att sitta och hosta söndr sig efter varje tugga men men ..
Sen gick Towe upp för att packa upp alla sina saker ( hon har flyttat hem igen ) och jag satt vid tv:n med Pappa, då ringer Marcus och är väl inte sådär jätte nykter, men super glad blev jag ;D
Vi pratade väldigt länge må jag säga om allt och ingenting, alltid kul och lyssna på fulla människor ;)
Tillslut kommer jag på att jag vill nog fasen ha en godnatt puss, så jag frågade om jag fick komma dit han var och pussa godnatt, men då ville han bestämmt med hem också. Så jag tvingade med mig Towe så stack vi och hämtade pajken och på vägen hem så gjorde vi världens hjältedåd! :)
Towe tyckte nämligen hon såg en kille ligga och sova i diket och mycket riktigt. Så Towe och Marcus gick ut och pratade med honom och frågade vart han bodde, typ i närheten av Rydaholm så jag körde hem stackarn .. Tommy lille :P
Han tackade väl ca 1000 gånger för all hjälp på vägen hem och jag fick tom en puss på halsen.. ajajaj.
De va väl inte helt omtyckt av alla ..
Men hem kom han iaf, när jag kom till stan fick jag köra yttligare en runda för då fick ju Becca & Jimmy syn på mig, och med en familjepizza under armen hoppas Jimmy in i bilen och började prata och så var de väl typ hela vägen till Bäck med, trevligt :)
Väl hemma så kröp jag ner och somnade i famnen på den bästa, nöjd dom få :)
Snuset snodde förövrigt Marcus av Tommy :P hahaa!

:P
Blev väl lite irriterad ett tag där men antar att det är något jag får vänja mig vid, lätt att jag gör för din skull :)
Nu sitter jag ute hos Mamma & pluggar.. Eller skriver bokrecentioner, kanonkul!

Hem snart och då skulle Johanna komma över en snabbis och tycka lite synd om mig och gosa haha!
Imon blir det iaf ingen skola, ska dit och hämta böcker och sen hem igen, fan vad jag hatar detta..
Bättre att jag är sjuk nu iofs än på studenten. Men drygt ändå. Måste packa imon med, har visning på lägenheten på Torsdag, PISS!!

Back to Medea , bye !
EmmaEricson ♥

pollenallergi..

Hejsan..

Jag vill verkligen ut och festa idag men som vanligt så vill inte min hals..
Johanna tyckte jag skulle följa med och skylla på pollenallergi så att ingen behöver vara rädd
för att bli smittad. haha.. smart ?
Men de blir nog att sitta hemma faktiskt, får se om min halvsyster Towe vill ha ett fylleslag med mig i
min bostad, för jag kan inte åka till henne av visa anledningar..

Igår va jag hos min syster som ni kanske läste och sen stack jag in till stan med Emma och träffade Johanna en snabbis, sen visare hem till mig där vi satt i 20 min och sen stack vi för att åka en runda på stan.
Då ringer telefonen och de va ett "akut"samtal från towe. Så allt slutade med att jag & towe satt i min lägenhet med en varsin drink och snackade om hur hårt kärlekslivet är..
Och idag på morgonen hade min mobil dött och min laddare är i Agunnaryd hos min syster och de var en nära döden upplevelse vill jag lova, så jag stack till Johanna för att ladda den.
De va en upplevelse vill jag lova hahahahahahhaa... Vem fan va de då??  :)

Aija, nu har jag duschat och Johanna ligger i soffan och just nu så sa hon precis : piiinsamt!!!
haha, men får väl fortsätta att spåna på mina planer för kvällen :P

BTW!! honungsvatten är nog fan de äckligaste jag har druckit..
Inget jag rekomenderar...



Ha de bra !
EmmaEricson ♥

Pizza & Film

Va och gjorde min balfrisyr på Aqua spa innan, den blev kanon, hon är jätte duktig och snäll, Raka lockar heter nog hennes studio! ♥
Dock tog hon ner håret direkt så jag hann inte ta en bild men nedan har ni bild på min insperation iallafall :)
Ikväll vill jag jätte gärna dra mig ut och partaja lite men eftersom ni alla nu måste ha läst så mår jag inte så bra..
Så istället intar jag och min syster åter igen soffan, men idag lyxar vi till det med en pizza & en bra film.
Jag är sjukt sugen på den filmen om Johan Glans bara för att han är så klockren, men vi får se ;)
Min vän Emma kanske också ska haka på, får se vad systeryster säger, antagligen inget problem.

Nu ska vi in till stan och våldgästa Nisse, hämta pizza och ha kul.
Hörs sen :)



Detta är typ min frisyr till balen ! ;) Fint eller hur ?


Pusspuss
EmmaEricson ♥

Skjut mig.. typ.

Hallo..

Min hals blir bara värre och värre för varje natt som går just nu, och det känns rätt piss..
Det blir nog ingen utgång för mig denna helgen känner jag.
Sov iaf hos min syster till idag och vi hade rätt trevligt igår kväll, kollade på en film på när vi var små
sen kom våran "bror" Anton på besök full och glae;)
Sen kollade vi på 17 again sen blev det sängen, låg och pratade ett tag sen slocknade båda utan något större problem. trevligttrevligt.
men när jag vaknade upp idag så hade jag INGEN röst, syrran sa typ: "Jag hör inte vad du säger , spara rösten till ett annat tillfälle.. " och jag som ska fixa balfrisyren idag.. :/
Vi har suttit hela morgonen och kollat på internet och jag har hittat rätt många som jag är intresserad av speciellt en ;)

Ikväll blir det nog soffan för min del, får se om någon vill offra sig och sitta där med mig och kolla film och äta gott..
Imon ska jag egentligen jobba , men får se hur det blir med den saken, jag börjar misstänka halsfluss...
Baaaajs, jag har INTE tid med att vara sjuk just nu..


Jag vet vad jag vill iaf, det har jag sagt !
Hoppas bara att du säger samma sak snart..
Me like you !

Här har ni en sjukling vill jag lova !

   

Pusspuss
EmmaEricson! ♥

Rally

Hejsan !

Det blev allt att jag fick sällskap inatt med, I like him! <3
Så idag på morgonen skulle jag jobba men hostan blir bara värre och värre så jag fick ligga hemma,
och det gjorde ju inget att man hade mysigt sällskap också :)
Nu sitter jag hemma hos Jella pch väntar på att dom andra ska äta upp sina spaghetti så vi
kan åka och kolla på Rally.. Nej jag är inte ett dugg intresserad men det råkar vara så att jag bor i
världens tråkigaste stad och händer det något så kan man lika väl kolla på det :)

senare ikväll ska jag nog ut till min syster och sova hos henne för hennes pojkvän ska jobba natt och hon vill inte sova själv, och det stör ju inte mig eftersom jag ska till Diö imon och göra min balfrisyr och min syster bor påvägen.
Det ska bli en mysig kväll framför tv:n med henne och henns mage ! Hon är gravid i 7:de månaden!
Så snart blir jag moster igen :D

Så nu ser det ut som att dom är färdiga så nu ska jag dra mig !



Fail.. Men allt blir roligare med bilder :)

Pusspuss
Emma Ericson ♥


Helg :)

Så himla skönt med helg, det som inte är skönt är min rygg..
Becca fick äran att knäcka den i skolan innan och de va sjuukt skönt, behövdes!
Skulle ju som sagt jobbat idag men min rygg ville inte så jag avböjde detta så det blir jobb imorgon
ist, kl 7.00 ska jag vara i Lagan sen bär de av till bredaryd !
Så istället för att jobba så åkte jag med Jella & Becca, först till Becca sen till Jella.
Hos becca kollade vi på film och jag somnade på 3 minuter, helt utmattad..
Sen drog vi till Hamneda där vi satt och glodde runt lite och sen lagade mat, då kom Mogge & Sonja hem  också!
Har bränt en ny skiva till bilen nu med, fett nice! Behövde lite ny musik kände jag ;D
Snart ska nog Jag & Becca hem.

Ikväll blir det mys hoppas jag, de hade varit fett nice!
som gruppen på facebook " alla som älskar att somna i någons famn " that's me ;)




     
Här har ni lite bilder från idag . Jag & Jella på sista :)

Klara!

Varit ute i Agunnaryd nu och gjort dokumentären om Camilla,
pratade väl mer om vissa saker, men de var mest intressant ;)
Hon är väldigt duktig på att prata så det var bara att fråga saker sen snackade hon
på som ingenting ;D

Jobb efter skolan. MIN KROPP VILL INTE, men jag måste..
Ikväll ska jag dö på soffan, ska bli så sjukt skönt.
Får nog tyvärr inte sällskap ikväll iaf.. tråkiigt ! :(

Längtar lite tills fredag med, då ska jag åka till Diö och provgöra min balfrisyr ,spännande !:)



Jag & min bästa ! :)


PussPuss
EmmaEricson ♥


Sista dagen i skolan..

.. Denna veckan iaf ;) Så skönt med helg redan idag, kan tänka mig att dessa dagar kommer bestå av jobbjobbjobb= pengar :)

Inatt blev de som planerat, jag slapp sova själv ! Jag tog min lilla bil och körde ut till Mjäryd vid 10 tiden för att kolla film, mysa & sova ! Fattar dock inte en sak, om jag har överskottsenergi så är jag jobbig men om en annan har de så ska det bara vara kul .. hmm! Grejern är väl den att de var rätt kul. Men om man inte vill väcka hela familjen så ska man nog inte kittla mig heller.. Idiotiskt ;)

Nu ska Jag, Emma & Becca åka ut till Agunnaryd för att spela in en dokumentärfilm till skolan, vi ska intevjua Camilla, en kompis till mig :)
Ikväll blir det som sagt jobb sen bara hem och slappa :)

Skriver sen !
PussPuss
EmmaEricson ♥

Tisdag!

Även denna dagen kommer bli en ledig dag, sköönt ! :)
Igår skrev jag inget för mitt humör var inte alls bra, skrek och hade mig .. Han ska få vad han förtjänar.
Men mot kvällen blev de bättre, träffade Johanna & M.C, de gillar jag. ♥

Idag ska jag & min goda vän Becca dra oss till Värnamo för att träffa en gammal vän, JESSICA!
Hon är en mycket saknad liten flicka, ska bli så sjukt kul :)
Bara att sitta och prata gamla minnen!, och massa skvaller hoppas jag på :)

Johanna & Jag gick lös innan på skolans datorer och tog massa sjuka bilder.
Här har ni lite underhållning. Vi vet att vi är som vi är och vi gillar de !:)


Får se hur min kväll slutar idag kanske skulle träffa Johanna när hon slutat jobba vid 9, annars så
myser jag nog kanske inatt med och jag lyckas övertyga pajken !

Pusspuss
EmmaEricson ♥

Fan vad skönt.

Vaknade upp idag och insåg att ryggen inte ville samarbeta så jag valde att stanna hemma från jobbet och bara ta de lugnt i Agunnaryd med mamma, Göran, Syster, Johan & Noah. Det är så grymt skönt idag, har sovit lite och nu ska jag handla med syster sen ska jag färga håret.
Hoppas jag får träffa mjärydarn idag med, blev ju lite missförstånd igår liksom ;)

31? dagar kvae till studenten:) Kan inte sluta tänka på det !

Måste sticka nu , handlahandla:)
Skriver sen , har ni tur får ni före&efter bilder på mitt hår !

Pusspuss¨
EmmaEricson♥


Natt igen.

Dagarna går fort nu , usch ! skolaskolaskola&jobbjobbjobb.
Kom precis hem från jobbet och har duschat och nu är de sängen som lockar:)
Imon är de fredag och dom brukar ma njuta rätt stakt av men för mig blir de 7 h (?) jobb, längtar ännnu mer tills den 25 nu ;)

Hela helgen kommer bestå av jobb så ingen utgång för mig tråkigt nog, men tjänar ju pengar ist för att göra av med dom ;)
Mamma skrev innan med, nu ligger huset i ryda ute för försäljning, suger!
Älskar att sitta där på sommaren och softa med alla grannar och skit, lär ju inte träffa alla rydaholmare så mycket
längre heller, inte för att de sker allt för ofta men nu lär det aldrig ske..

Aiija, sängen va de !
Skööönt, fy fan vad trött jag är.

Hörsimon
EmmaEricson ♥

Vakna naken..

Jaadu.. Jag undrar också varför jag gjorde de.
Blev rätt paff när jag inte hade tröjan på mig som jag gick och la mig med, sen efter ett tag så kom jag på
att jag faktiskt tog av mig tröjan mitt i natten, helt utan anledning. Antagligen en sån idiot sak man gör när man sover fast de känns som du är vaken.. fattar ni? ;D För jag vet att jag har gjort de men varför vet jag inte..

Idag består min dag av samma sak som igår, skola & Jobb. Längtar tills lönen kommer sen , då kommer
jag känna mig grymt duktig! :)
Ska betala av mina skulder då, känns gött att bli av med dom, sen ska man ju inhandla rätt mycket vätskor eftersom studenten närmar sig med stooorm steg, börjar bli sjukt nervös ! weei!

Pusspuss
EmmaEricson ♥

Skrik och panik, nej inte herkules..

Nej, min rubrik handlar inte om världens två coolaste figurer i Herkules, tyckte bara namnet va väldigt passande.
Skrik, har dock inte utfört detta ännu men de kommer nog snart ut över en helt oskyldig människa, Emma å fick ett litet smakprov innan i telefonen helt utan att de var meningen. Panik - Japp.. Varje dag ? mjaa..typ iaf !
Vad allt handlar om? Nej, jag vet faktiskt inte heller så de kan jag inte uttala mig om..

Orkar faktiskt inte gå runt dom sista dagarna i skolan nu och grubbla på vad de är jag har gjort fel för jag kan inte komma på något, jag tänker ha kul nu, 34 dagar kvar sen är de studenten. FY FAN VAD SKÖNT!
De första jag gör är nog att sticka till min bror och stanna där för Ljungby kan dra något gammalt över sig!
Det är som alla säger , De du inte visste om dig själv vet alla andra.. Det är fan så!
Grejen är bara att de tråkiga med detta är att studenten kommer inte bli som man trodde, trodde väl kanske inte att man skulle behöva se sig omkring efter vem de är du kramar, vem det är du gråter med av lycka eller vem du springer jämte ut, pass upp nu..

Nu ska de sovas för om 5 h ska jag upp igen.
Jobbjobbjobb, är väl vad som står på min lista hela månaden!
Jobbade 6 h idag och va väl hemma runt 11 så nu är jag cp trött och de ska firas med en tupplur.
Hahaha, aldrig tänkt på det ordet men de är fan rätt kul ändå.. tupplur.. Något jag kan fundera på tills jag somnar! Goood natt !


/ EmmaEricson ♥
Ditt liv går ut på att göra alla andra så nöjda som möjligt, men om du själv råkar må bra någon gång och vågar leva, då brakar allt.
Skön känsla att leva med va ? Mjaaa, eller?


Har hört att jag ska be om ursäkt, inte lätt att göra de när man inte vet vad det är man ska be om ursäkt för.
För än så har jag bara hört att det är den jag umgås med som är problemet och då fattar jag ännu mindre vad jag har gjort.
Däremot kan jag be om ursäkt till Simon för att jag drog in honom i helgen för detta är inte hans ensak men eftersom att ingen annan säger något så, frågade dock bara honom samma fråga som jag ställer mig själv varje dag. Vad är det som har hänt ? Vad har jag/hon/vi gjort?

NU ska jag sova, orkar inte ligga här och tänka på detta mer.

RSS 2.0