Fredag - Paaarty!

Mina kära vänner , jag sitter i skolan och har rast .
Väntar på att Johanna ska avsluta sitt möte med våran lärare så vi kan åka ;D
Vi ska ju till halmstad och sen ska vi paaartaja ! <3
Här har ni bilder på hur vi roar oss i skolan ;D
  

Shooolahopp!

Hejsan, Im back ;)

Idag tog min babe Linda Corell KÖRKÖRT , GRATTIS GUMMAN ! <3
Så hon ska få äran att köra mig till Alvesta och hämta mitt körkort och min älskade Balklänning, om jag får hem den idag så ska ni få en liiiten smygtit ikväll ! :)

Hela veckan har jag mått ällmänt skit och verkligen försökt hålla humöret uppe men har gått sådär speciellt i tisdags när jag och Linda skulle upp till Nordens Ark som ligger över Göteborg ca 30 mil ?? När vi kommer fram så är han som vi ska träffa sjuk och ligger hemma ... TACK! F*ck you ! Shit vad arg jag blev.
Men men , det blev ju som det blev ändå , får se om vi kan göra något åt det .
Nu ska jag även anställa Johanna Jensen till att fixa min blogg så det känns lite meningsfullt att skriva i den ;)

Ska skärpa till mig och ta tummen ur och fixa bloggen !

Pusspuss
Emma Ericson ♥

Tisdag - bråkbråk

Hejsan..

Andra läraren jag bråkar med på 2 dagar nu.. känns stabilt och idag var det om min praktikplats..

Idag har jag varit på praktiken och hemma, har inte orkat göra något .. Har inte kunnat sova på typ 2 nätter, hoppas på förbättring.

När jag startade datorn så kom min startsida upp och det första jag läser är

"En man i 50-årsåldern hotade på tisdagen att döda Vägverkets inspektörer, sedan hans son inte blivit godkänd på uppkörningen för körkort."
- Gött tänker jag ;) Härlig pappa, min bror och farmor var också på stridsstigen när jag kuggade  ! haha.

Vad tycker ni? hahaha ;)

Pusspuss
Emma Ericson ♥

Måndag - Ber om ursäkt

Inte på stålande humör måste jag erkänna, men har mina anledningar.
Idag har jag varit i skolan och sen gick jag hem innan naturkunskapen för min mage levde sitt egna liv, becca följde med mig för att hon inte hade något att göra fråns 4 . Vi kollade på Mysteriet på greveholm och jag slumrade till någon sekund mot slutet ;) Sen skickade Jimmy sms och becca stack så nu e jag ensam hemma .
Ligger och kollar runt lite på olika sidor .

ONSDAG : Jag & Johanna var och badade i växjö med min syster , Noah & Johan . Vi blev väldigt fest sugna så när vi kom hem så drog vi igång ;D detta gillas mycket , wass & joel gjorde oss sällskap och vi drog ner till Harry's . Vi satt ett tag och sen skulle jag och wass ut och röka , då kommer det en liten gubbe efter oss och ba : HEJ !! Är ni kristna.. Jag svarar lite tveksamt : nej, eller... jag vet inte ( fick syn på att han hade drygt 15 kort runt halsen ) och wass ba: NEJ! det e jag inte.. Gubben börjar då förklara att han är jesus och vad han gör och inte gör på jorden.. Jag skrattar och tobbe undviker att titta på mig för att inte han också ska börja skratta, gubben förklarara om och om igen hur vackra vi är och frågar om vi är tillsammans, för han ser en massa kärlek mellan oss m.m  Vi går in efter ett tag och as garvar båda två och berättar för våra friends som sitter snällt inne och väntar.. När vi sedan ska gå hem så står gubben ute igen och pratar med någon vi kallar honom kille 1. Medans kille 2 ( som vi döper en annan kille till  ) står lite i bakrunden och röker.. Jesus och kille 1 går in och kille 2 säger något i stil med " Jävla sprätt bög .. Nu gick han in med ) .. Wass och jag börjar prata rätt öppet om hur illa vi tycker om jesus och joel och johanna fyller i .. Till slut så säger joel något och wass svarar med att " Äsch, det e lugnt jesus återuppstår " kille nr 2 vänder sig nu om och säger - Nej det gör han inte . Jag ska slå ihjäl honom halvvägs hem.. Det är min pappa . Joel och Johanna springer jag och wass står kvar .. Sen går vi sakta till bilen.. Kille nr 2 var fan inte liten ;D hahahhaha, det va våran story om jesus & hans son..

Torsdag : Jag & Madde åkte till Älmhult för att kolla på Magnus Betnér .

Fredag : Det va party Party !!

Lördag : Baaaakiiiiss !!! Fyllechaffis på natten ..

Söndag : Soov , var i agunnaryd& Grimslöv.

Där har ni min helg .
Pusspuss
Emma Ericson ♥

RSS 2.0