Bilder..

Vi kände oss sjukt snygga i dom brillorna ! ;D


Ibland behöver man skriva av sig..

Jag känner mig rätt trött på alla "spekulationer" om mig och vad jag har och inte har gjort..
Det är rätt så jätte mycket över mellan mig och Magnus som dom flesta vet och allt de han har skrivit på Facebook har inte handlat om mig.. De har handlat om en annan tjej.. En tjej som har förstört allt och de är henne han har varit arg på, inte mig! Och det va jag som gjorde slut! För att jag var trött på att höra så mycket skit från alla hans vänner och inte vänner.. Och jag vet att jag också gjorde fel men jag var den som vågade stå för det, jag skyllde inte över mina misstag på mina vänner ! Det var ju ett tag sen allt detta hände och jag känner att jag går vidare och det är jag lycklig för ! Min familj ville inte ha mig i den kretsen och jag ville inte vara där heller ! Är trött på allt som har med bilar att göra och trött på folk som inte kan stå på egna ben!
Kan man inte ens svara på ett sms eller lyfta på luren så har man väl något fel ?
Jag söker jobb och jag försöker komma bort från Ljungby men de går inte som jag vill just nu, alla kämpar vi med att hitta de jobben vi vill ha , men just nu nöjer jag mig med att städa lite då och då.. Inget jag tycker är kul precis men de ger lite pengar i månaden iaf!
Men men.. Jag lever för dagen och jag gör vad jag kan för att få dagen så bra som möjligt !

Och till alla i mp3 och 93cd... JAG SAKNAR ER !
Har inte träffat endel av er sen studenten eller typ Ljungbydagarna och jag tycker att det är tråkigt..

Ikväll är det fest i Bäck hos Becca & Jimmy och jag tycker faktiskt att det ska bli kul, vi blir inte så många men destomer snack :) Jaja, nu ska jag se om Emma & Johanna kan gå hem och duscha av sig all deras skam efter gårdagen så dom kan sätta sig i min bil :P haha !:)

Detta inlägget är sjuuukt drygt men kände bara för att skriva av mig..

RSS 2.0